Het zonovergoten Oostwold (ehuh , dat ligt ergens bij Scheemdaaaa) was vandaag een prima plek om te vertoeven. Er liepen vele mensen met “stingers” rond, deze uitvoering was echter zonder raket, en ze hebben vele mooie platen gemaakt. Hoefde ik dus niet de hele dag door het viziertje te kijken, maar onder genot van een dikke sigaar genieten van het heerlijke motorgeluid van de Spitfire, P-52 Mustang, DC2, ….. Ook de broer van Nucu vloog rond, ditmaal met een kudde kraanvogels rond zijn zeilbrommer….

En mocht dat paramotorvliegen uiteindelijk toch niet mijn ding zijn, dan trek ik iet wat krappe overall aan, drink een fles beerenburg leeg, en ga dan een beetje je over een vleugel lopen; dat is lache….

Groeten van Louis wingwalkerwannabee

p.s. je kunt bij mij geen foto’s bestellen, want ik heb ze ergens gevonden, hahaa.

Voor de échte liefhebbers, ruim 900 foto’s !:

http://picasaweb.google.com/markwolvenne1/AirshowOostwold200902#

http://picasaweb.google.com/markwolvenne1/AirshowOostwold2009Deel2#