Voor de vakantie heb ik de keerring van de tandwielkast van de fly evo 100 van Jan vervangen omdat die olie zweette. Dit is het blok van de race C van fly products. Het probleem is echter niet opgelost en ik heb het idee dat dit bij meerdere, zo niet bij alle, fly evo’s voorkomt.

Nu is mijn vraag wie er nog meer last hebben van dit probleem. Het is dan wel handig om dit te melden bij de fabriek. Dus graag even reageren als jij er ook last van hebt.

Verder heeft Max op het paramotor forum aangegeven dat er op vliegveld Drachten de mogelijkheid is om komend winterseizoen een cursus RT te volgen, toegespitst op paramotors. Jan en ik gaan die in ieder geval volgen omdat ik dicht bij de CTR woon en Jan woont er zelfs midden in. Het voordeel is dat we dan door de CTR kunnen vliegen en daar misschien zelfs kunnen starten en landen. Er kunnen maximaal 10 personen meedoen aan deze cursus. Je kunt je aanmelden bij Max, en ……….vol =vol.

Groet,

Bauke